Over mij

Kristel Heremans

Psychotherapie & Welzijn

Ik ben Kristel en werk als psychotherapeut. Al op jonge leeftijd wist ik dat mijn hart uitgaat naar mensen en in het bijzonder het helpen van mensen. Het werd zowaar mijn levensmissie eerst in de hoedanigheid van arts en nu als psychotherapeut.Ik behaalde mijn master in de Huisartsgeneeskunde( KUL) in 1997, een master van Jeugdarts (KUL) in 2007 en vervolledig de vierjarige opleiding tot Integratief Psychotherapeut (Educatieve Academie).

Tevens volgde ik een éénjarige opleiding Relatietherapie (Educatieve Academie). Momenteel ben ik een tweejarige opleiding Integratieve Kindertherapie gestart aan de Educatieve Academie.

Vanuit mijn arts zijn heeft de bijzondere dynamiek van het genezingsproces met al haar aspecten me altijd sterk geboeid en heb ik me hierin verder blijven verdiepen. Mijn holistische visie heeft me geïnspireerd om verschillende opleidingen te volgen waaronder Mindfulness, Craniosacraal therapie en Tantratraining.

Ik ben moeder van twee jongvolwassen kinderen en heb een eigen praktijk in Opvelp waar je terecht kan voor psychotherapie. Daarnaast werk ik ook in een groepspraktijk voor psychotherapie De Kering in Tienen en ben ik ook actief als vrijwillig psychotherapeut bij TEJO Leuven.